free site templates

OVER ONS

REISBUBBEL is ontsproten aan het brein van enkele zelfstandige reisleiders uit Zuid-West-Vlaanderen. Reisleiders met een jarenlange ervaring in het organiseren van allerlei uitstappen binnen heel diverse kaders en volgens heel speficieke insteken. Reisleiders die vertrouwd zijn met het toeristisch landschap in Belgiƫ en omstreken en voor heel heterogene groepen en personen hebben gewerkt.

Nu het in Coronatijden duidelijk is geworden dat heel wat Belgen hun vakantie in eigen land willen doorbrengen, leek het ons een goed idee om een staycation aanbod uit te werken. Reisjes en uitstappen met het eigen gezin of de eigen familie. Reizen in je eigen bubbel dus!


ONZE REISLEIDERS

Regi zwierf om professionele redenen door verschillende landen in 4 continenten en studeerde af als reisleider in 2017. Je vindt hem regelmatig in Burgenland, Bratislava en de Kleine Karpaten. Hij is vaak onderweg in Duitsland en Oostenrijk. Of hij slentert langsheen de slagvelden van Europa.

In Belgiƫ toert hij ook graag in de Vlaamse Ardennen, het Pays de Collines of het Henegouws leemplateau.

Regi CHAMBAERE

Gullegem

Ludovik heeft de opleiding reisleider Europa en Vlaanderen afgewerkt en is actief als gids in de Westhoek. Hij zal er u graag op wijzen dat de Westhoek een Belgisch, maar ook een Frans gedeelte heeft en hij toont je graag de heerlijkste plekjes aan weerszijden van de schreve. Hij is docent in de opleiding Westhoekgids.
Als reisleider kan je hem vooral in Frankrijk en Parijs tegen het lijf lopen, al gaat hij graag vreemd richting Noorwegen en Afrika. Als geboren verteller is hij ook actief in de wereld van Podcasts en regionale Radio en TV.

Ludovik DORNEZ

Oost-Vleteren

Al meer dan 20 jaar actief als reisleider en 1 van de spildocenten in de opleidingen Reisleider Europa, Reisleider Vlaanderen, Reisleider Battlefield- en Herdenkingstoerisme en Regiogids Westhoek (bij Syntra West). Wouter voelt zich als een vis in het water op Britse bodem, maar is ook vaak te vinden op de slagvelden van Europa. Hij is ondermeer voorzitter van War And Remembrance vzw en het Brothers In Arms Memorial Project. Ook is hij actief als gids in Wervik en zorgt hij als penningmeester voor een gezond financieel beleid bij Reisleiders Vlaanderen vzw.

Wouter FEYS

Wervik

Lieve besloot enkele jaren geleden de bank- en verzekeringswereld vaarwel te zeggen voor een leven als reisleider en gids. Ze houdt van enthousiaste en onbevangen mensen die de dag op zich laten afkomen zonder al te veel verwachtingen. Haar motto: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Ze houdt van de rust die de natuur kan uitstralen, maar heeft ook oog voor het culturele aspect.
Ze is gediplomeerd reisleider met specialisatie Schotland. Ook Nederland, Duitsland en Oostenrijk zijn landen waar ze graag komt. 

Lieve KINDT

Moorslede

Contacteer ons

Adres:

REISBUBBEL
p.a. Wouter Feys
Kruisekestraat 197 bus 0001
8940 Wervik

Telefoon:

Regi: +32 494 156147
Ludovik: +32 470 240253
Wouter: +32 486 968307
Lieve: +32 475 914187
 

E-mail:

info@reisbubbel.be

Dit is alvast de beste manier om ons te contacteren!
Reisleiders die op stap zijn, kunnen immers moeilijk hun GSM beantwoorden...

Interessante links:

> www.battlefieldexploration.be
> www.geohisto.be
> www.manivelle.eu